Plovdiv City Park I

Plovdiv City Park I2018-12-17T13:47:57+00:00

Project Description

Жилища за ценители

„Plovdiv City Park” е разположен непосредствено до Mall Plovdiv – на 2 минути път с кола до центъра на града и Гребната база. В непосредствена близост има нови и модерни училища, детски градини, магазини. Локацията е отлична и заради удобната връзка а обществения превоз.

Концепцията на създателите му е обитателите да живеят в тишина, спокойствие, зеленина и сигурност.

 Комплексът включва осем сгради

с различна височина – от 5 до 8 жилищни етажа. Предлагат се двустайни, тристайни, четиристайни и петстайни апартаменти, като големината им варира от 48 до 300 кв.м. На последните етажи са разположени най-просторните апартаменти, а собствениците им ще се наслаждават ежедневно на очарователна гледка. Сградите са от най-ново поколение в строителството – с окачена вентилируема фасада (най-ново поколение), изолация от каменна вата, дограма с алуминиева вложка и стъклопакет най-висок клас, иноксов, напълно безшумен електрически асансьор, с изцяло отваряемо крило. Общите части на сградата са по дизайнерски проект.

Plovdiv City Park

отговаря на един от най-важните критерии при избора на жилища, свързани с лукса –  светлината и простора. Именно с това комплексът е различен. Светлата част между тавана и пода е 2.80 м. при масово отстояние при   новостроящи се сгради от 2.60 м.

 Парковата среда,

до която е ситуиран комплекс Plovdiv City Park, представлява идеална възможност за разходка, релаксация и спорт в зоната на Гребната база и зеленината около нея. Намира се на три минути пеша от Гребния канал.

Екстрите

Комплексът разполага с просторен вътрешен двор. Той представлява 2500 m2  стилно оформено парково пространство с градинско осветление, декоративни цветя и райграс,  просторен и модерен детски кът. Външната инфраструктура се поддържа целогодишно.

Цената

В цената на имотите в комплекс Plovdiv City Park са включени продажба на право на собственост, строително-монтажни работи, идеални части от общите части на сградата и идеални части от терена. Цените са крайни, с включен ДДС, и са валидни при прехвърляне на право на собственост и сключване на договор за строителство. Разноските по сключване на договори, нотариални и държавни данъци и такси са за сметка на купувача.

www.plovdivcitypark.bg

 

0
Апартамента
0
Паркоместа