Magnolia Gardens

Magnolia Gardens2018-12-12T17:55:52+00:00

Project Description

Magnolia Gardens

Едно наистина добро място за живеене!

„Магнолия гардънс“ е жилищен комплекс, който се вписва елегантно и добавя още стил в най-зеления и спокоен квартал на Пловдив – „Христо Смирненски“.

Цялостната концепция на комплекса е подчинена на модерния начин на живот в  спокойна атмосфера, реализирана в градска среда. За клиентите на комплекса са осигурени просторни и слънчеви апартаменти и ателиета с квадратури от 48 до 200 кв.м. Строителството, естествено, е първокласно.

СТРОИТЕЛСТВОТО

Комплексът, изграден върху 9000 кв. м, включва 6 секции с височина между 3 и 5 жилищни етажа. Изключителната прецизност на строителния процес и подборът на най-добрите изпълнители, за отделните строително-монтажни дейности, гарантират качеството на Вашия нов дом.

СИГУРНОСТ

Не е подценен и въпросът за сигурността на живеещите. Достъпът на външни лица в комплекса е контролиран, осигурено е постоянно видеонаблюдение. Паркоместата и партерните гаражи също са с контролиран достъп.

ЛОКАЦИЯТА

Едно от най-големите предимства на комплекса е отличната му локация. Добрата инфраструктура и близостта до богато озеленен парк осигурява спокойствие и възможност за истински релакс в домашни условия. Местоположението на „ Магнолия гардънс“ дава възможност за бърз достъп до ключови пътни артерии в гр. Пловдив, близост до MALL PLOVDIV, Гребния канал, елитни училища, детски градини и медицински заведения.

Проектът за изграждане на „ Магнолия гардънс“ е дело на архитектурната компания „РТ Консулт“. За удобството на жителите на комплекса са на разположение ресторант и няколко магазина. Обитателите винаги могат да намерят убежище от забързания градски живот в кокетния вътрешен двор, стилно оформен с алеи, детски кътове и много зеленина. Комплексът покрива всички  изисквания за удобство, чистота и естетическа визия чрез професионална поддръжка и почистване на общите части и зелените площи.

0
Апартамента
0
Паркоместа
0
Гаража